Te ndryshme

Cungu: Nuk jam këtu për seleksionime, s'ka lojtarë me miq

Cungu: Nuk jam këtu për seleksionime, s'ka lojtarë me miq

Ne këtu do të jemi, askujt nuk do t'i mbesë peng që nuk u provua, por po jua them edhe njëherë: mos u mundoni kot të futni miq, sepse nuk shkoni askund kështu. Në fund të stërvitjes, unë do t'u jap drejtuesve të klubit listën me lojtarët që dua të kem në dispozicion, të tjerët të vazhdojnë të stërviten aty ku janë stërvitur më parë

Bashkia Shkodër-FSHF, miratohet marrëveshja për stadiumin

Bashkia Shkodër-FSHF, miratohet marrëveshja për stadiumin

Është miratuar sot me marrëveshje të plotë në Këshillin e Bashkisë Shkodër, akt-marrëveshja e hartuar nga Federata Shqiptare e Futbollit në lidhje me impiantin “Loro Boriçi” FSHF do të përdorë këtë stadium për 20 vite, për ndeshjet ndërkombëtare të të gjitha ekipeve Kombëtare, sikurse dhe të klubeve shqiptare që marrin pjesë në Kupat e Europës, apo dhe për ndeshjet finale të Kupës së Shqipërisë dhe Superkupës