Komente & Opinione

Rragami-Bizi-Zhega, trioja shkodrane që mrekulloi shqiptarët

Rragami-Bizi-Zhega - Me shume se nje legjende është rrëfimi për treshen spektakolare dhe të famshme të futbollit shkodran e atij shqiptar. Një karrierë e filluar me Vllazninë, pastaj transferimi te Partizani e Dinamo dhe sërish te klubi mëmë kur do të bashkohen për t'i dhënë atij qyteti e tifozërisë lavdinë dhe suksesin e merituar, por të munguar ndër vite.

Rragami-Bizi-Zhega, trioja shkodrane që mrekulloi shqiptarët

Cungu: Fitorja ndaj Skënderbeut, me shumë vlera në planin moral

Duhet të punojnë fort dita-ditës, sepse nuk mund të ndryshojmë gjithçka me shkop magjik, në pak ditë. Dëshira e futbollistëve për të fituar më jep shumë garanci se do t'i arrijmë objektivat. Këta djem e kanë kuptuar se kanë mundësi të luajnë mirë, të përfaqësojnë si duhet Vllazninë, të sfidojnë edhe Skënderbeun. Gëzimin e suksesit e ndaj me stafin, me lojtarët, me tifozët.

Cungu: Fitorja ndaj Skënderbeut, me shumë vlera në planin moral