Trofetë e Fituara

1946 : Tahiri, Gjeloshi, Osmani Dibra, Helepiani, Koxhja, Alibali, Smajli, Mirushi, Ademi, Barbullushi, Boriçi, Fakja, Shaqiri, E.Boletini.
Trajner: I. Dizdari.
1972 : Z. Ndoja, Z.Basha, Duraj, Lekaj, M.Dedja, Rragami, Bizi, R.Çanga, Rakiqi, Hoxha, Ç. Ndoja, Zhega, Plumbini, Puka, Koçobashi, Dani.
Trajner: Xh. Shaqiri.
1974 : Sukaj, Meta, Z.Busha, R. Ragami, Lekaj, Dedja, Duraj, Bizi, Ç. Ndoja, Hoxha, Zhega, Puka, S. Çanga, R.Çanga, Mani, L.Basha, Koçobashi.
Trajner: Xh. Shaqiri.
1978 : Boshnjaku, Sukaj, L.Basha, Bizi, S. Çanga, E. Hafizi, Duraj, Vaso, Gurori, F. Ragami, Vukatana, A. Hafizi, Arra, S. Gruda, Borshi, Paçrami, Zhega, Axhani.
Trajner: Xh. Shaqiri.
1983 : Kushe, Boshnjaku, Sukaj, Zmijani, Shaba, S. Çanga, Pali, H. Dedja, F. Ragami, Jera, A. Hafizi, Vukatana, Fakja, S. Gruda, Paçrami, Borshi, Driza, Bushati, Golemi, Pashaj.
Trajner: R. Rragami.
1992 : Dani, Nako, H. Dedja, Pashaj, Shpuza, Noga, Ç. Basha, Premçi, Bushati, A. Gruda, Billa, Ymeri, Tepelia, Bisha, Hoxha, Lika, Martini, Keçi, Filipi.
Trajner: A. Hafizi.
1998 : Grima, Mustafa, P. Martini, A. Noga. I. Dibra, L. Zmijani, I. Ymeri, S. Lici, S. Osja, K. Osmani, Gj. Shllaku, A. Xhahysa, A. Premçi, A. Cungu, E. Kraja, F. Volumi, L. Jahja, V. Sinani, E. Muçiçi.
H. Dedja.
2001 : Kërstaiç, Osja, Beqiri, D.Osmani, Zmijani, Gjokoviç, Camaj, Duro, Patushi, Belisha, Bylykbashi, Sinani, Lici, Martini, Kotrri, Kaçi, Jahja, Doçi, Ndoja,Teli, K.Osmani, Plori, Mustafa, S.Marash, Hasani.
Trajner: D.Haxhiosmanoviç.
1965 : VLLAZNIA - Skënderbeu
1-0
1972 : Besa - VLLAZNIA
2-0 dhe 0-2 (Pen. 3-5)
1979 : Dinamo - VLLAZNIA
1-1 (1-2 Pas kohes shtese)
1981 : Besa - VLLAZNIA
2-1 dhe 1-5
1987 : VLLAZNIA - Flamurtari
3-0 dhe 1-3
2008 : VLLAZNIA - Tirana
2-0
1998 : VLLAZNIA - Apolonia
1-0 (Pen. 5-4)
2001 : VLLAZNIA - Tirana
2-1